A tudomány csodái – junior kiadás

Hogyan működik? Az emberi testtől az atomerőműig

Tudomány színesbe csomagolva, ez a junior kiadás. Az angol partnerkiadó legsikeresebb kiadványa nem csak az iskoláskorú fiataloknak, de szüleiknek is tartalmas kikapcsolódást biztosít. A kevés magyar nyelvű kiadvány egyike, amely szórakoztatva okosít, egyben okosan szórakoztat. A legbonyolultabb tudományos összefüggések megértése is lehetővé válik a bookazine közérthető magyarázatai és számtalan színes ábrája, fotója által.

  • Betekintő 0
  • Betekintő 1
  • Betekintő 2
  • Betekintő 3
  • Betekintő 4
  • Betekintő 5

Hogy működnek azok a dolgok, amelyeket a hétköznapokban természetesnek tekintünk? Tudósok ezrei világszerte persze már sok mindent megmagyaráztak, csakhogy ezek a tudományos magyarázatok csak ritkán jutnak el hozzánk, és, valljuk be, gyakran nem is értjük, mit állítanak. A tudomány csodái – Junior kiadás című kiadványunkat telepakoltuk a bolygónkkal, a testünkkel és a Földön élő állatokkal kapcsolatos legérdekesebb tényekkel, és könnyed formában mutatjuk be a sokszor meglepő tények tudományos háttérét is. Tesszük mindezt közérthetően, színesen és érdekesen.

A kiadvány abból a célból készült, hogy a szülők se maradjanak válaszok nélkül, ha a gyerekeknek kell válaszolniuk az oly gyakran elhangzó kérdéseikre: hogyan, miért, mikor? Ennek a kiadványnak az is a célja, hogy az ifjú elmék mellett a tudásszomj által hajtott örök kíváncsiak is izgalmas történeteket tudhassanak meg a szupervulkánokról és a holdrengésekről, a mágnesességről, a mélytengeri élőlényekről és testünk sejtjeiről, és ezzel a tudósok újabb nemzedékét ösztönözzük a kutatás folytatására. Mert még nagyon sok a felfedeznivaló, kezdjünk hát hozzá!