Tud válaszolni a gyerekének?

Világunk lenyűgöző, titokzatos és folyton változó, éppen ezért sohasem lehet elég az a tudás, amelyet megszerzünk róla.

  • Betekintő 0
2014. október 28. | Hírszerkesztő

A Bookazine-Tudástár első száma a természettudományok izgalmas világába kalauzolja az olvasókat. A tudomány csodái – junior kiadás arra törekszik, hogy feltárjon eddig nem ismert tényeket és izgalmas összefüggéseket bolygónkról, testünkről, környezetünkről olyan formában, hogy az ne csak az iskoláskorú fiataloknak, de szüleiknek is tartalmas kikapcsolódást biztosítson.

Szórakoztatva okosít és okosan szórakoztat – a Bookazine-Tudástár első száma rengeteg színes ábrával, fotóval és illusztrációval érthetően, témakörökre felosztva adja át a legfontosabb tudnivalókat. Megtudhatjuk például, hogy miért vannak anyajegyeink, hogyan alakul ki az allergia szervezetünkben és azt is, hogy a különböző állatfajok hogyan kommunikálnak vagy éppen hogyan vadásznak. Megismerjük, milyen vegyületek működtetik az elemeket, mi található egy atomreaktor belsejében, de fény derül arra is, hogy milyen folyamatok játszódnak le szervezetünkben, amikor éppen a vízi csúszdán szórakozunk. Emellett, szupervulkánokról és holdrengésekről, mágnesességről, mélytengeri élőlényekről és testünk sejtjeiről is olvashat a tudósok újabb nemzedéke.

A Bookazine-Tudástár: A tudomány csodái – junior kiadás, (akárcsak a Történelem és Életmód kiadványok első számai) november 20-tól 2490 forintos áron kapható a Lapker Inmedio és Relay üzleteiben, a könyvesboltokban, valamint elérhető a webshopban is.

címke: tudomány / tudástár / inmedio / relay / könyvesbolt / webshop / a tudomány csodái / junior

Előző

Futni tudni kell!

Magyarországon az elmúlt években egyre többen választják a futást szabadidős tevékenységként, de olyanok is akadnak szép számmal, akik már csak egy lépés választ el a felszerelések beszerzésétől.

Következő

Kleopátrától Kádárig

Magyarországra is megérkezett a könyv és magazin egyedülálló keveréke, a bookazine. A prémium kiadványsorozat három témakörben indul el: életmód, tudomány és történelem.