Futni tudni kell!

Magyarországon az elmúlt években egyre többen választják a futást szabadidős tevékenységként, de olyanok is akadnak szép számmal, akik már csak egy lépés választ el a felszerelések beszerzésétől.

  • Betekintő 0
2014. november 04. | Hírszerkesztő

A „Fuss okosan - az első lépésektől a maratonig” bookazine mindkét csoport számára hiánypótló termék, amelyből megismerjük például, mi a jó bemelegítés titka, hogyan kerülhetjük el legbiztosabban a sérüléseket, hogy milyen terepet válasszunk az edzéshez, vagy hogyan tökéletesítsük technikánkat. Megtudhatjuk, melyek a legjobb, leghasznosabb kiegészítők, milyen a helyes öltözködés és azt is, hogy mi a megfelelő cipő titka. Emellett pedig az is kiderül, hogy miért jó futónaplót vezetni, melyek a leghasznosabb telefonos alkalmazások és, hogy mit együnk edzés előtt és után.

A Bookazine Életmód - Fuss okosan - Az első lépésektől a maratonig, (akárcsak a Történelem és Tudástár kiadványok első számai) november 20-tól 2490 forintos áron kapható a Lapker Inmedio és Relay üzleteiben, a könyvesboltokban, valamint elérhető a webshopban is.

címke: fuss okosan / futás / életmód / relay / inmedio / könyvesbolt / webshop

Előző

Együtt bújt jelmezbe Ada és Kiss Gergő

Gyerekeikkel mérték össze tudásukat a sztárok

Következő

Tud válaszolni a gyerekének?

Világunk lenyűgöző, titokzatos és folyton változó, éppen ezért sohasem lehet elég az a tudás, amelyet megszerzünk róla.